Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
 • Gribskolen

Et godt sted at være, et godt sted at lære

Opslagstavlen

 • ikon


  Se kunst i BLIK på en prik!

  I BLIK kan man for øjeblikket se en udstilling med værker, der er skabt af 5.A og inspireret af den japanske kunstner Yayoi Kusama. Se her, hvad billedkunstlærer Birgithe Hofman fortæller om kunsten og ikke mindst elevernes gode samarbejde:

  "5A har siden sommerferien arbejdet over temaet Yayoi Kusama.
  Det har været en lang og spændende proces, hvor vi har lært, at det ikke nytter noget at springe over, hvor gæret er lavest. For det giver et ufærdigt produkt.

  Vi er meget stolte over det færdige projekt og håber, at alle får glæde af udstillingen.

  Yayoi Kusama er en japansk kunstner. Hun blev født i Japan i 1929. Yayoi Kusama laver kunst, der ikke ligner noget andet, vi kender. Hun maler mønstre i alle farver på malerier, skulpturer og hverdagsgenstande. Hun laver installationer, hvor vægge og skulpturer er malet i samme mønstre og på den måde går i et med hinanden. Hun er især glad for prikker og uendelighedsprincippet.

  5A har hele vejen igennem forløbet arbejdet super godt i teams. Men hvis én gruppe var kommet bagud, var der straks nogle fra andre grupper, som hjalp til. Det har været en stor fornøjelse at se, hvor meget 5A har engageret sig i projektet og med hinanden."

  Udstillingen kan ses frem til juleferien.

   

   

  Inger Slot den 07-12-2018