Den STORE bagedyst er begyndt!

Bagedyst i Gribskole-udgave er skudt i gang. Se de første billeder her.
Første runde Gribskole-udgaven af Den Store Bagedyst er netop overstået. Eleverne i 6.A og 6.B skulle designe deres egne favorit-cupcakes, og der blev hverken sparet på frosting, fondant eller fantasi, forlyder det fra lærer i madkundskab Tine Erforth Olsen.
”Kagerne bliver vurderet på smag, udseende og kreativitet. Men som noget helt særligt, de ikke har med på tv, vurderer vi også på oprydning. Så hvis nu kagerne ikke blev helt gode, kan man hente nogle point på at rydde rigtig godt op,” smiler Tine.
I næste runder vil eleverne blive udsat for en hemmelig udfordring. Og da den jo ER hemmelig, skal den ikke røbes her. Dysten slutter med kategorien 'Mesterværket', og det skal være en lagkage med vintertema. Bliver det mon så is-lagkager? Følg med på Intra:-)

15-01-2019 IHS