6. klasser leverede underholdning i særklasse

Tirsdag aften var 6. klasserne på scenen i Helsinge Ungdomscenter, hvor de spillede teater og musik, de selv havde skrevet.
6. klasserne opførte tirsdag aften deres teaterstykker på Helsinge Ungdomscenter (HUC) for forældre, søskende og bedsteforældre. Der var i alt tre forestillinger. I pauserne kunne alle sætte tænderne i lækkert hjemmebag på det veldækkede kagebord.

6A. opførte et stykke om halloween og mobning. Der var mange velkoreograferede dansenumre og specielt deres stomp dance vakte stor jubel.

6.C fra Tingbakken opførte et stykke om computerspillet "Fortnite". Det foregik skiftevis på Mikkels værelse og i selve spillet. Et yderst lærerigt og velspillet stykke, der gav forældre og lærere et lille kig ind i børnenes fritidsunivers.

6.B og 6.X havde slået sig sammen og opførte et stykke de kaldte "Gibskovs talentshow". Der var to meget veltalende konferencierer og et meget underholdende dommerpanel. Især den højreorienterede politiker i dommerpanelet var meget morsom. Talentshowet bød på mange talentfulde unge. Der var gode hiphop dansenumre, stand up comedy og en dygtig kvindelig springgymnast.

Det var eleverne selv, der havde valgt teamerne for deres teaterstykker, og de havde selv skrevet replikker og lavet dansenumrene. Det var også eleverne, der havde lavet og spillede musikken til stykkerne. Det hele er kommet i stand ved et samarbejde mellem HUC, Folkeskolerne og Musikskolen. Eleverne fik hjælp til det hele af en dramalærer og en musikpædagog.
En kæmpe hånd til alle børn og voksne, der leverede underholdning af høj klasse.

28-11-2018 IHS