ELEVER FEJREDE STORE 'GADESÆL'

Både på Tingbakken og Gribskolen blev FN's Store Læsedag fejret med gode historier om Bølle, Vitello og Stenfjæs
I fredags fejrede 0.-3. klasserne FN's internationale læsedag, også kaldet Store Læsedag.
På begge matrikler fik alle eleverne i indskolingen en historie læst højt af enten Avijaja eller Ida fra BLIK - Græsted Bibliotek.
0. klasserne og 1.X lyttede til den søde historie om hunden Bølle, der begynder i skole. Bagefter tegnede eleverne de fineste hundetegninger.
1. klasserne og 2.X hørte "Vitello - 28 historier fra A til Å", og tegnede selvfølgelig Vitello-tegninger efterfølgende.
Vitello blev også læst højt for 3. klasserne, det var "Vitello redder verden" , og her blev der også tegnet til.
2. klasserne stiftede bekendtskab med starten på bogen "Stenfjæs". Bogen vil blive oplæsningsbog i klasserne den kommende tid. Opgaven til Stenfjæs var at lave nye ord og læse ord bagfra. Og med dén oplysning i baghovedet kan du måske lure, hvilket ord der står i overskriften:-)
Tegningerne kan ses i BLIK - Græsted Bibliotek den kommende tid. Find flere gode, sjove, spændende bøger på biblioteket eller på eReolenGO.
Store Læsedag blev arrangeret i samarbejde mellem læsevejleder Pia Wulff, lærerne i indskolingen og BLIK - Græsted Bibliotek.

13-09-2018 IHS