Præmier til Anna, Lea og "Årets grundskolelærer"

Lea og Anna fra 9. klasse og deres lærer Emil vendte hjem fra science-konkurrencen ”Unge Forskere” med flotte præmier og titler.
Det gik rigtig godt for 9. klasses-pigerne Lea Linda Bejning Andersen og Anna Ward Glarfort, da der tirsdag eftermiddag var præmieoverrækkelse i science-konkurrencen Unge Forskere på Bremen Teatret i København. Med deres projekt ”Alternativt landbrug” - havmarker ud for Afrikas kyst – sikrede de sig en tredjeplads i kategorien ”Life Science”. Den udløste 8.000 kr. til deling. Samtidig vandt pigerne også ”The enginering challenge”, hvor præmien er et klassebesøg fra Ingeniører Uden Grænser (IUG) og t-shirts til hele klassen.
Ikke nok med dét. Pigerne kan også se frem til et besøg i FN-byen i København.
Pigernes lærer, Emil Sølyst Hjerl, blev af konkurrencen hædret med titlen ”Årets Grundskolelærer”. Med den flotte titel fulgte en check på 10.000 kroner.
Det hele er blevet omtalt både i Frederiksborg Amts Avis og på netavisengribskov.dk, og i aften (altså torsdag aften) kan man se Lea og Anna i TV2/Lorrys nyhedsudsendelse kl. 19.30.

26-04-2018 IHS

Forrige 10 Næste 10