• 21-08-2017
    Kajak-dag i Frederiksværk · ST2

Så er skoleåret 2017/18 i fuld gang:-)

Velkommen til alle de nye elever i 0. klasse, både på Tingbakken og i Græsted.

Efter at alle de nye elever i 0. klasse begyndte i skole fredag, er skoleåret for alvor i gang.
Se video fra første skoledag i Græsted nedenfor. Og hav så et rigtig godt, lærerigt, hyggeligt og givende skoleår, allesammen:-)
    Inger Slot den 15-08-2017
    Kom til sportsdag på Græsted Torv:-)
    Græsted bys sportsklubber, lige fra fodbold til skak, præsenterer sig på torvet med opvisninger, præsentation og prøve for publikum. Det foregår på Græsted Torv lørdag den 19. august 2017 fra kl. 10 til 15. Kom og kig og prøv med!
    Det er første gang, at mange sportsgrene i byen stiller op sammen. Arrangørerne håber, det bliver en fast tradition, at klubberne starter den nye sæson med at fortælle om planer, nyheder og starttidspunkt.

Inger Slot den 11-08-2017
    Velkommen til de nye elever i 0. klasse:-)

Fredag 11. august var en stor dag for alle de nye elever 0. klasse: Første skoledag!
    De blev budt velkommen af kammerater, der stod klar med sang og flag.
    Festligt var det.
    Hvordan det hele foregik på Gribskolen (Græsted) kan du se i videoen:-)