Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
 • Gribskolen

Et godt sted at være, et godt sted at lære

 • 26-11-2015
  -18:40
  Skole-hjem samtale · 2D
  1
 • 30-11-2015
  Kantinen lukket- Dorit fraværende ·
  1

Besøgstæller

105051

Brobygning set fra oven:-)

Tre 6. klasser klatrede sig gennem en dag med brobygning.

Nyhed billede
Det var en super dag forleden, hvor Gribskolens tre sjetteklasser havde brobygning på skemaet. De klatrede, lavede samarbejdsøvelser og bandt knob til den store guldmedalje.
Brobygningen stod hele 12 voksne for; Ungdomsskolen, Grejbanken og studerende fra Idræt på Københavns Universitet.
 • ikon
  Inger Slot den 25-11-2015
  Kom til jul på torvet på søndag
  Vær med, når hele Græsteds juletræ bliver tændt søndag 29. november.
  Løjerne begynder allerede kl. 14, hvor juleboderne åbner på torvet og kroen byder inden for til juleklip og knas.
  Kl. 16 tændes juletræet med taler og sang - og så er der gratis gløgg, varm kakao, æbleskiver og godteposer til alle.
  Kl. 17 ringer kirken ind til gudstjeneste, og kl. 18 er der fællesspisning på Græsted Kro for alle, der har meldt sig til. Spisebilletter koster 85 kr pr voksen og 40 kr pr barn og skal bestilles inden fredag 27. november hos kroen på tlf. 50 85 98 08.
   
 • ikon
  Iben Toudal Madsen den 26-10-2015
  Hermed program for næste master class - denne er for 7. - 9. klasse og omhandler demokrati og medbestemmelse.  

   
 • ikon
  Marianne Vedersø Schmidt den 05-10-2015
  Masterclasses.

  Vi har på Gribskolen de sidste år arbejdet målrettet på at højne trivslen og det faglige niveau blandt eleverne. Det går den rigtige vej, - det kan både måles og mærkes, og det er meget godt for os alle, elever, lærere og pædagoger.

  Det betyder også, at der kommer mere overskud i systemet. Jeg tænker, at vi har arbejdet meget systematisk og målrettet for at hæve niveauet for især den del af elevgruppen, der har ligget lavest, - og vi vil nu sætte mere skarpt på de elever, der på forskellige fagområder ligger rigtig flot. Det vil vi gøre mere ved nu.

  Vi vil fremover oprette masterclasses indenfor forskellige områder, forskellige fag, forskellige aldersgrupper, - og med forskellige mål. Alle masterclasses har til hensigt at stille forventninger og muligheder for de bedste elever inden for forskellige fag eller områder, hvor de netop er specielt dygtige. Der bliver tale om forløb af forskellig længde, hvor eleverne tages ud af den almindelige undervisning for i stedet at deltage i undervisning inden for det område, hvor lærerne tænker, de har en speciel kompetance.

  Lige nu har vi konkrete planer om et forløb i udeliv og historie for 6. klasseelever, senere kommer et forløb om demokrati og medbestemmelse for udskolingselever, senere kommer et forløb for de ældste elever i matematik, et andet i tegning for flere klassetrin. Forløbene vil blive tilrettelagt i samarbejde med BLIK, udvalgte lærere og skolens ledelse.

  I første omgnag tænker vi, at lærerne skal udvælge de elever, der skal tilbydes at deltage i disse masterclasses, - senere skal eleverne kunne søge om det.

  Forldrene til de elever, lærerne peger på, vil blive kontaktet med tilbuddet om at deltage i en masterclass. Eleverne vil bllive taget ud af normalundervisningen, og vi har en forventning om, at de sideløbende med masterclasses holder sig opdaterede med klassens arbejde.

  Forløbet for 6. klasseeleverne vil vi indbyde de udvalgte elever til i den kommende uge med start eftter efterårsferien, og vi vil her på hjemmesiden løbende holde alle orienterede om forløbene.

  Vi håber, I vil tage godt mod det nye initiativ - og vi glæder os til at søsætte projektet!

  Venlig hilsen
  Marianne Vedersø Schmidt