• 07-02-2016
    Fastelavn 1ab · 1A · 1B
  • 11-02-2016
    Forældrearrangement 0.årgang afslutning på projektugen · 0C · AB

Kattekonger og kattedronninger på catwalk

Fredag formiddag fejrede Gribskolen fastelavn. Se et par gode skud fra festlighederne her.

En sød cupcake, skønne prinsesser, seje ninaer og uhyggelige spøgelser befolkede fredag Gribskolen. De slog katten af tønden og viste deres flotte kostumer på en rigtig catwalk, og der blev selvfølgelig kåret kattekonger og -dronninger. Fotografen fangede nogle af dem i sin linse. Se billederne her og hav en rigtig festlig fastelavns-weekend.
  • Inger Slot den 05-02-2016

Gribskolen var vært for høvdingebold-kvalifikation

Det blev Nordstjerneskolens hold fire, som løb med sejren da i alt 16 klasser fra fire skoler i Gribskov Kommune torsdag mødtes til kvalifikationsstævne i høvdingebold.
    Vært for stævnet var Gribskolen, og den bedst placerede klasse herfra var 5.B, som endte på en flot 7. plads.

På stævnet, som er for 4. og 5. klasser, kvalificerer man sig til et kredsmesterskab og efterfølgende til DM. Turneringen går under navnet "Høvdingebold i skolen" og er en kommunal turnering i Dansk Skoleidræts regi, som bliver afholdt årligt.

Ansvarlig for stævnet var idrætslærer på Gribskolen, Lasse Ege Hagstrøm, og han er en glad mand:
    "Jeg vil gerne takke de deltagene hold, og ikke mindst mine egne elever, for deres flotte indsats og for en sjov og aktiv dag. På trods af, at vi ikke kvalificerede os til noget, gik jeg hjem som en stolt idrætslærer :) "

Hallens personale havde sørget for at stille bane op og serverede saftevand for børnene, hvilket var et stort hit.
  • Inger Slot den 03-02-2016
    Kom og hør om 'Græsted-planen'

Rigtig mange borgere arbejder med spændende projekter i Græsted, som de gerne vil gøre til virkelighed. Kom og hør om planer for Torvet, Folkeparken, Græsted Hovedgade, stier gennem og omkring Græsted og meget mere på et borgermøde på Græsted Kro onsdag 10. februar kl. 19-21. (Der er mulighed for at spise dagens ret på kroen fra kl. 18). Se hele invitationen på gribskov.dk/graested eller på Facebook - søg på Græsted Fællesskabet. ALLE er velkommen til mødet - også byens unge mennesker!

• Inger Slot den 03-02-2016
    Kom i Café Young Blood og vis hva' du duer til:-)

Hvis du kan fortælle en sjov historie, synge en sang, spille et stykke musik eller noget helt andet, så kom til 'Open Stage' i Café Young Blood på lørdag (6. februar) fra kl. 14-17.
    Du finder Café Young Blood i kælderen under lærerværelset på Gribskolen (følg skiltene), og du kan købe pizzaslice, varm kakao og dagens kage til billige priser. Café Young Blood er for dig, der går i 6. klasse og opefter.
    Vi ses - det bliver sjovt:-)
    PS: Kan du nå det, må du gerne tilmelde dig til Inger i BLIK inden lørdag. Når du det ikke, så bare kom - og tag dine venner med.