• 21-01-2019
    FO Tingbakken klubaften · 3C · 4C · 5C · 5D
  • 24-01-2019
    Besøg af SSP konsulent · 8A

Den STORE bagedyst er begyndt!

Bagedyst i Gribskole-udgave er skudt i gang. Se de første billeder her.

Første runde Gribskole-udgaven af Den Store Bagedyst er netop overstået. Eleverne i 6.A og 6.B skulle designe deres egne favorit-cupcakes, og der blev hverken sparet på frosting, fondant eller fantasi, forlyder det fra lærer i madkundskab Tine Erforth Olsen.
”Kagerne bliver vurderet på smag, udseende og kreativitet. Men som noget helt særligt, de ikke har med på tv, vurderer vi også på oprydning. Så hvis nu kagerne ikke blev helt gode, kan man hente nogle point på at rydde rigtig godt op,”
...
  • Inger Slot den 17-01-2019

Fest for børnefamilier på lørdag kl. 14 i BLIK - Græsted Bibliotek

Hvis jeres familie er glade for hip-hop, historier og hoppeborg, så kom til fest for børnefamilier i BLIK - Græsted Bibliotek nu på lørdag 19. januar fra kl. 14-16.30. Festen starter med hip-hop og rap-battle med Strøm og PTA fra "Rimrejsen", så følger en god pause med masser af inspiration til sjove ting, man kan lave med sin familie og til sidst kommer pulsen helt ned, når storyteller Carsten Islington tegner og fortæller om livet som familie.
    Bag festen står en gruppe, som kalder sig "Familietid Gribskov" og som har slogan'et: "Det skal være fedt at være børnefamilie". Gruppen består af Red Barnet Gribskov, Røde Kors Græsted-Gilleleje, Glimt - Indre Mission i Græsted, Græsted Kirke, Familievenner Gribskov og BLIK - Græsted Bibliotek.
    Festen er gratis, men pladsen er begrænset, så kom i god tid:-)
    Find og følg Familietid Gribskov på Facebook
    Inger Slot den 09-01-2019

Kom til idemøde: Hvad så nu, Græsted?!

Velkommen til idemøde på Græsted Kro torsdag 24. januar 2019 fra kl. 19-22.
    Få ny inspiration og kom med dine ideer til, hvordan vi sammen kan gøre Græsted til en endnu bedre by at leve i.

I løbet af de sidste fem år har Græsted blandt andet fået et torv, ny legeplads i Folkeparken, grønne prikker på vejene, og en sti rundt om byen.
    Men hvad skal der nu ske i Græsted? Hvad optager DIG, når du tænker på din by?

Kom til idemødet, hvor du blandt andet kan opleve:

”Græsted set udefra” – oplæg ved Michael Engelbrecht Hansen fra EDC-mæglerne på Græsted Hovedgade.

”Hvad gør de andre steder” – konsulent Marie Louise Widding fra firmaet SeTilSiden tager os med rundt til spændende projekter i andre byer

Brainstorm – hvad kan vi nemt og i fællesskab gøre for at skabe endnu bedre liv i byen? Herefter arbejde og diskussion i mindre grupper.

Der er selvfølgelig også en kaffepause med god tid til snak og hygge.

Vi glæder os til at se dig til mødet og høre om dine gode Græsted-ideer.

Græsted Borgerforening
    Følg borgerforeningen på Facebook – søg efter Græsted fællesskabet

• Tina Gregersen (TIG) den 04-01-2019

ÅBENT HUS i 10. klasse på Ridebanevej 1, 3200 Helsinge den 17. januar kl. 19.00 se vedhæftede