• 27-03-2017
    Cafe samtale · 4A · 4B

Spændende fagdag i Eksperimentarium

1.C brugte en fagdag i det nye Eksperimentarium i Hellerup.

I Eksperimentarium kan man blive klog på rigtig meget. Det ved 1.C, som besøgte stedet forleden, hvor der var fagdag.
Se billederne:-)
  • Lars Brenholdt den 10-03-2017

Kære forældre på Gibskolen

Nu har Gribskolens Støtteforening snart eksisteret i et år, og vi er ret stolte af, at de fleste grundsten i foreningen er lagt, blandt andet vi har fået en hjemmeside, blevet koblet på Facebook og samlet en god sum penge ind. Nu er det på tide, at vi skal arbejde på, at blive større og stærkere. Derfor vil vi med dette indlæg gøre jer opmærksom på, at vi som forening lever og er der for at gøre en forskel for jeres børn.

Foreningens formål er, at støtte Gribskolens kulturelle og sociale liv og at yde økonomisk hjælp til aktiviteter, som falder uden for den normale drift af skolen.
    Mere specifikt kan man læse hvad vi giver støtte til. www.gribst.dk

Se vedhæftede dokument