Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
 • Gribskolen

Et godt sted at være, et godt sted at lære

 • 27-03-2018
  10:00-11:30
  Ledermøde på Tingbakken ·
  1

Besøgstæller

618973

Elever blev forpustede i en god sags tjeneste

Påskeferien blev skudt i gang med Rynkebyløbet, hvor eleverne løb for at samle ind til lungesyge børn.

Nyhed billede
Elever fra indskoling og mellemtrin på både Tingbakken og Gribskolen fik fredag før påskeferien pulsen op og sved på panden til Rynkebyløbet – et løb til fordel for Børnelungefonden.
Løbet organiseres af Team Rynkeby Fonden og løbes samme dag på hundredevis af skoler i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Se alle billederne - og hav en rigtig god påskeferie:-)

 • ikon
  Nicolai Schlüter den 23-03-2018

  Kære forældre i skole og FO

   

  Som I nok har læst og hørt, har Kommunernes Landsforening (KL) varslet lockout med virkning fra 10. april. Lockouten vil berøre hele skolens drift, idet både pædagogisk personale, lærere og tekniske servicemedarbejdere vil være omfattet af lockouten.

   

  Forligskvinden kan udsætte lockouten, hvis hun skønner, at der er chancer for et forlig. Vi har desværre ingen mulighed for at spå om det kan eller vil ske, ligesom vi ikke ved om der vil blive indgået et forlig inden 10. april.

   

  Hvis lockouten bliver en realitet, vil skolen kun i meget begrænset omfang, kunne planlægge med, at undervisning og FO aktiviteter kan gennemføres.

   

  Det vil være helt individuelt hvorvidt dit barns klasse og FO ordning vil blive ramt, idet det er den enkelte medarbejders ansættelsesforhold, der afgør hvorvidt de er omfattet af lockouten.

   

  Bemærk at specialtilbuddene IKKE er omfattet af lockouten.

   

  Skolen vil tættere på d. 10. april oplyse jer om hvordan jeres barn bliver påvirket af lockouten. Så hold godt øje med intra og skolens hjemmeside. Det vil også være her vi skriver til jer, når/hvis lockouten afblæses.

   

  Vi må gøre jer opmærksomme på at skolen ikke har ansvar for jeres børn uden for den del af undervisningen, der kan gennemføres. Hvis dit barn for eksempel har en undervisningstime 8-10 og så igen 13-14, vil der ikke være tilsyn med dit barn i den mellemliggende periode. Du har derfor som forældre selv ansvar for at der er tilsyn med dit barn uden for undervisningstimerne.

   

  Skulle dit barns mulighed for at være i FO være påvirket af lockouten i mere end 1 dag, vil der ske en tilbagebetaling for de dage dit barn ikke kan benytte tilbuddet. Dette gælder kun, hvis FO’en oplyser dig om at dit barn ikke må komme. Tilbagebetalingen vil ske senest 3 måneder efter lockouten er afsluttet, og vil være forholdsmæssigt beregnet i forhold til din betaling for pladsen.

  Mvh.


   

  Anne Steffensen

  Centerchef for Børn og unge

   


   
 • ikon
  Inger Slot den 23-03-2018


  "Jeg vil la' lyset brænde...."
  Indskolingen i Græsted varmede op til påskeferien med Skolernes Sangdag. Og der blev sunget igennem på et bredt repertoire som f.eks.: "Lyse nætter", "Jeg har fanget mig en myg", "Livstræet", "Stort at være lille" og "Danse i måneskin".
  Hvad enten I vælger at synge, danse eller slappe af i påsken, ønskes I en rigtig go' ferie. Klik på videoen og syng med:-)

   
 • ikon
  Inger Slot den 22-03-2018
  Kina rykkede ind på Tingbakken - Nu på video!!

  Aksel og Noa fra 6C har lavet en lille video fra Kinaugen på Tingbakken. Klik på linket og se.
  https://www.skoletube.dk/video/3759127/cb9a9bf2bafeae505cea

  Er man til mere klassisk nyhedsformidling i tekst og billeder, kan man læse videre herfra:-)

  Ingefær, kylling, ris og meget mere var sat frem i hjemkundskabslokalet, og over alt på Tingbakken var der travlt med at få alting klar til Åbent Hus for forældrene. Hele ugen har der været fokus på et af verdens største lande: Kina. Både i gadekøkkenet og de andre syv aldersblandede værksteder knoklede eleverne: Drager blev tryllet frem af silkepapir og palietter. Den kinesiske mur rejste sig på et "skelet" af hønsetråd og balloner. Af friske grene og med skarpe knive blev der snittet spisepinde. En hær af terracotta-figurer og masker fik form i ler. Den kinesiske tidsregning blev tegnet og fortalt på flotte bannere. Kinesisk porcelæn stod klar til en te-ceremoni. Og i et musestille musiklokale var der kinesisk matematik-time, hvor eleverne øvede sig i at skrive tal med kinesiske tegn. Du kan beundre elevernes anstrengelser ved at klikke på fotoalbummet.