• 03-09-2015
    Trafik undervining Teknisk museum · 4C
  • 03-09-2015
    Haver til maver · ST1

Skål for det nye pædagogiske læringscenter

Tirsdag blev snoren klippet til det nye pædagogiske læringscenter på Gribskolen Øst (Tingbakken).

Elever, lærere og skoleledelse indviede tirsdag det nye pædagogiske læringscenter på Gribskolen Øst. Skoleleder Marianne Vedersø Schmidt klippede snoren, og efter et par sange, skålede eleverne for det nye læringscenter i dejlig kold æblejuice. Med en lille quiz blev eleverne 'lokket' til rigtig at gå på opdagelse i centret, hvor man finder pc'er, Ipads, 3D-printer, fortælletæppe og meget mere.
Mere festivitas venter forude: Centret skal nemlig også kunne bruges af Esrum-borgerne, og det bliver fejret i uge 43. Mere om det senere.
    Inger Slot den 02-09-2015

Markedsdag for hele familien på Græsted Torv

Lørdag den 12. september fra kl. 11 - 14

Børn kan sælge deres brugte kvalitetslegetøj - tilmelding til Inger i BLIK ihslo@gribskov.dk

Områdets kunstnere og producenter inviteres til at sælge kvalitetsprodukter - tilmelding til ebeve@gribskov.dk
    Tilmelding senest mandag d. 7. september på ovenstående mails.