3.A på lejrskole · 3A
    -14:00
    3.A på lejrskole · 3A

196015

Et riddermarked at skrive hjem om!

Til fængende og levende middelaldermusik samlede Hyggen børn og forældre til sit årlige riddermarked.

Det er FORBUDT at tale om vejret. For Hyggens riddermarked onsdag eftermiddag og aften rykkede bare ind i Gribskolens kantine og blev en fantastisk oplevelse for børn og voksne. Til god musik fra middelalderbandet Virelai blev der spist pølser en masse, solgt saftevand, slik, kage og bolcher i spændende boder, og der blev kronet en konge og en prins, to brudepar blev viet, lovløse blev lovlydige, og bagefter var der kædedans, bueskydning og fest. Fra hele Hyggen lyder en stor tak for et...
    Inger Slot den 26-04-2016
    VÆR HILSET!

BLIK HIDKALDER ALLE med hang til magi, trolddom og storslåede slag.
    Den anden fredag i hver måned er der Friday Night Magic på BLIK fra kl. 15-18. Det vil sige fredag 13. maj.

Det betyder, at vi spiller Magic the Gathering til den store guldmedalje.

BLIK har et udvalg af kraftfulde decks, så alle kan være med. I er selvfølgelig velkomne til at komme med jeres egne, hvis I har.

Samtidig har vi to erfarne spillere, som kan hjælpe såvel nybegyndere som mere trænede troldmænd.

Så grib din trofaste troldmandsstav, ta' din spidseste hat på og kom forbi til en god omgang magic.

Inger Slot den 26-04-2016

Kom til spændende oplæg om de digitale unge - og deres forældre
    Med Facebook, Snapchat, Youtube og Instagram har de unge på godt og ondt fundet måder at kommunikere på, der kræver en række kompetencer at navigere i.
    Hvad kan vi som forældre gøre for at hjælpe vores unge med at få disse kompetencer!
    Kom og få svaret i et spændende oplæg v. Jonas Ravn, Center for Digital Pædagogik torsdag 12. maj kl. 19.00 i BLIK - Græsted Bibliotek. Der er gratis adgang, men tilmeld dig gerne via gribskovbib.dk